header

profiel

VDK Fiscale Advisering houdt zich bezig met belastingadvisering in brede zin, voornamelijk gericht op het MKB-segment. Onze klanten zijn met name ondernemers, directeur- grootaandeelhouders en de aan hen gerelateerde bedrijven en (vermogende) particulieren. Onze insteek is primair uw fiscale positie te optimaliseren, maar wij beperken ons daar niet toe.  Wij stellen ons ten doel u ook in een breder kader van dienst te kunnen zijn. Bij dit staat een persoonlijke betrokkenheid en het belang van u als cliënt voorop.

Daarnaast is VDK Fiscale Advisering gespecialiseerd in Formeel Recht/Boete advisering. Dit betreft werkzaamheden op het gebied van opgelegde boetes en de rechtmatigheid van aanslagen. Vaak in combinatie met boekenonderzoeken van de fiscus. Uiteraard is deze expertise ook van belang voor u als particulier indien de fiscus uw aangifte corrigeert en daarbij (aanzienlijke) boeten kan opleggen.

Het formele recht wordt steeds belangrijker in het verkeer tussen de burgers en de fiscus. Door de –Europese- regelgeving is het een apart vakgebied geworden.
VDK Fiscale Advisering is op dit gebied veelvuldig werkzaam voor accountants/ belastingadvieskantoren.

VDK Fiscale Advisering kenmerkt zich door een hoge mate van kwaliteit in haar dienstverlening, gebaseerd op een jarenlange ervaring.

Henk van der Kuijlen is 15 jaar werkzaam geweest bij de Belastingdienst. Nadat hij  zijn (interne) studie had afgerond heeft hij een aantal jaren controle werkzaamheden verricht. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van de Inkomsten/ vennootschapsbelasting (DGA) en het formele belastingrecht.

In 2001 heeft hij de overstap gemaakt naar de advieswereld en is hij zes jaar werkzaam geweest als senior- belastingadviseur bij Ernst & Young. Vanaf medio 2006 heeft hij zich gevestigd als zelfstandig belastingadviseur.

Het onderscheidende vermogen van VDK Fiscale Advisering is de kennis van het belastingrecht aan beide zijden van het spectrum. Dit maakt dat wij, naast het vakinhoudelijke, ook de processen daaromheen tot ons kennisgebied rekenen. Een groot voordeel in het dagelijkse verkeer met de fiscus.